Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Jedlá a nápoje Alkohol a tabak

Mikrobiologie a biochemie vína (1. akosť)

od Miloš Michlovský z vydavateľstva Vinselekt Michlovský, a.s. 2020 CS jazyk

31,74 €
-40%

Mikrobiologie a biochemie vína (1. akosť)

od Miloš Michlovský z vydavateľstva Vinselekt Michlovský, a.s. 2020 CS jazyk

Autor: Miloš Michlovský
Vydavateľstvo: Vinselekt Michlovský, a.s.
Rok vydania: 2020
EAN: 9788090754515
Počet strán: 408
Typ tovaru: pevná
Jazyk: CZ Český jazyk
Rozmery: 175x248 mm
Žáner: Vinohradníctvo
Poškodenie: narazený roh
Dostupnosť: na sklade (1 ks)
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 11.3.2025
52,90 €*
-40%
Naša cena 31,74 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu
Mikrobiologie a biochemie vína (1. akosť) (Miloš Michlovský)

Dôvod zľavy: narazený roh.

(šípka môže zobrazovať poškodenie)

Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.

Dôvod cenového zvýhodnenia: narazený roh.

Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Viac o knihe Mikrobiologie a biochemie vína (1. akosť) (Miloš Michlovský)

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 Mikrobiologie a biochemie vína je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt lahvové víno. Zabývá se ale především tím, co se z pohledu mikrobiologie a biochemie děje během technologického postupu přípravy vína a jeho zrání, včetně nežádoucích procesů.

Recenzie

Zatvoriť
Trofej
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Mikrobiologie a biochemie vína (1. akosť) (Miloš Michlovský)