Veľká európska kuchárka
od Bersziová z vydavateľstva Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. 2006
Veľká európska kuchárka
od Bersziová z vydavateľstva Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. 2006
Autor: | Bersziová |
Vydavateľstvo: | Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. |
Rok vydania: | 2006 |
EAN: | 9788071459644 |
Počet strán: | 260 |
Typ tovaru: | Pevná väzba s prebalom, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x265x35 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A4 |
Viac o knihe Veľká európska kuchárka (Bersziová)
Vybrať z európskych kuchýň typické tradičné i moderné
jedlá, recepty vhodné na každodenné varenie i na
slávnostné príležitosti, nápady na nové využitie známych
surovín i recepty z menej bežných ingrediencií
nebolo ľahké. Dobrých a zaujímavých jedál sú tisíce.
V knihe nájdete recepty z jednotlivých európskych
štátov zoradené v kapitolách: Šaláty a studená
kuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plody
mora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Cestoviny, Zemiaky a ryža, Sladké teplé
jedlá, Múčniky a Dezerty. Vyberať si môžete z takmer 2000 receptov, ktoré sprevádzajú
lákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku,
ktorá vyšla v Slovarte. A tak aj vo Veľkej európskej kuchárke najdte Školu varenia,
ktorá vás zoznámi so základmi varenia a pečenia.
jedlá, recepty vhodné na každodenné varenie i na
slávnostné príležitosti, nápady na nové využitie známych
surovín i recepty z menej bežných ingrediencií
nebolo ľahké. Dobrých a zaujímavých jedál sú tisíce.
V knihe nájdete recepty z jednotlivých európskych
štátov zoradené v kapitolách: Šaláty a studená
kuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plody
mora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Cestoviny, Zemiaky a ryža, Sladké teplé
jedlá, Múčniky a Dezerty. Vyberať si môžete z takmer 2000 receptov, ktoré sprevádzajú
lákavé farebné fotografie. Kniha nadväzuje na úspešnú Veľkú domácu kuchárku,
ktorá vyšla v Slovarte. A tak aj vo Veľkej európskej kuchárke najdte Školu varenia,
ktorá vás zoznámi so základmi varenia a pečenia.