Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Jedlá a nápoje Tématické kuchárky

Pochúťky a misy z hydiny (1. akosť)

od František Janata z vydavateľstva Plat4M Books, s.r.o. 2013 SK jazyk

3,98 €
-50%

Pochúťky a misy z hydiny (1. akosť)

od František Janata z vydavateľstva Plat4M Books, s.r.o. 2013 SK jazyk

Autor: František Janata
Vydavateľstvo: Plat4M Books, s.r.o.
Rok vydania: 2013
EAN: 9788089642052
ISBN: 978-80-89642-05-2
Počet strán: 132
Typ tovaru: Brožovaná bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Rozmery: 135,0x190,0x0,0 mm
Žáner: Kuchárske knihy
Formát: A5
Vydanie: 1
Poškodenie: pokrčené strany
Dostupnosť: na sklade (1 ks)
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 4.2.2025
7,95 €*
-50%
Naša cena 3,98 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu
Pochúťky a misy z hydiny (1. akosť) (František Janata)

Dôvod zľavy: pokrčené strany.

(šípka môže zobrazovať poškodenie)

Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.

Dôvod cenového zvýhodnenia: pokrčené strany.

Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Knihu si môžete zakúpiť aj bez poškodenia kliknutím na tento odkaz.

Viac o knihe Pochúťky a misy z hydiny (1. akosť) (František Janata)

František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich publikácií s kuchárskou tematikou od tohto najvýznamnejšieho predstaviteľa slovenského kulinárskeho sveta - úžasného praktika pri varení, dlhoročného prezidenta Slovenského zväzu kuchárov a cukrárov. František Janata v knihe odovzdáva vo forme niekoľkých desiatok chutných receptov z hydiny skúsenosti, ktoré nadobudol počas celého svojho života. Všetky recepty koncipoval tak, aby ich dokázala vo svojej kuchyni pripraviť každá mladá i skúsenejšia gazdinka, ktorá chce svojich najbližších potešiť originálnym a chutným jedlom.

Recenzie

Zatvoriť
Vianocna nadielka - DAN
Diár Srdce ženy 2025

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Pochúťky a misy z hydiny (1. akosť) (František Janata)