Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2004
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2004
Autor: | Konrád Kendík |
Vydavateľstvo: | Nová práca, spol. s r.o. |
Rok vydania: | 2004 |
EAN: | 9788088929604 |
ISBN: | 80-88929-60-1 |
Počet strán: | 714 |
Typ tovaru: | Viazané knihy |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 215x295x45 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A4 |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Konrád Kendík)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.