Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2004 SK jazyk

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2004 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca, spol. s r.o.
Rok vydania: 2004
EAN: 9788088929604
ISBN: 80-88929-60-1
Počet strán: 714
Typ tovaru: Viazané knihy
Jazyk: slovenský
Rozmery: 215x295x45 mm
Žáner: Kuchárske knihy
Formát: A4
Vydanie: 1
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 18,72 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Konrád Kendík)

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

Recenzie

Zatvoriť
Výhody dyslexie
Mihnutím oka

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Konrád Kendík)