Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Pre deti a mládež Príroda

Z farmy až na tanier (1. akosť)

od Boris Kováč; Katarína Furdíková z vydavateľstva Media RTVS december, 2023 SK jazyk

Z farmy až na tanier (1. akosť)

od Boris Kováč; Katarína Furdíková z vydavateľstva Media RTVS december, 2023 SK jazyk

Autor: Boris Kováč; Katarína Furdíková
Vydavateľstvo: Media RTVS
Rok vydania: december, 2023
EAN: 9788097362256
Počet strán: 152
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Rozmery: 0,0x0,0x0,0 mm
Poškodenie: ošúchaný obal
ISBN: 978-80-973622-5-6A
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 9,25 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu
Z farmy až na tanier (1. akosť) (Boris Kováč; Katarína Furdíková)

Dôvod zľavy: ošúchaný obal.

(šípka môže zobrazovať poškodenie)

Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.

Dôvod cenového zvýhodnenia: ošúchaný obal.

Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Knihu si môžete zakúpiť aj bez poškodenia kliknutím na tento odkaz.

Viac o knihe Z farmy až na tanier (1. akosť) (Boris Kováč; Katarína Furdíková)

 

Farmárska revue deťom

 

Prečo sa chlieb a koláče robia z obilia? Kto znáša vajcia a ako sa z vajíčka uvarí praženica? Prečo zemiaky treba okopávať? Ako vznikne z mlieka jogurt? Je mäso zdravé? Prečo nám z cibule tečú slzy a cesnak v ústach štípe? Kde sa vôbec berie jedlo? Každá kapitola tejto knihy prináša odpovede na otázky detí, ako vzniká jedlo. Zároveň je kuchárskou knihou, vďaka čomu si deti môžu vyskúšať, ako sa z farmárskych produktov pripravujú rôzne pochúťky.

Táto kniha priblíži a vysvetlí, ktoré farmárske produkty sú najdôležitejšie a ako vlastne vznikajú. Čo všetko musia farmári vedieť a urobiť, aby sme si jedného dňa mohli vychutnať palacinky, zemiakovú placku, bryndzové halušky či praženicu. Aby ste sa s farmárskymi produktmi lepšie zoznámili, pripravili sme pre vás aj plno jednoduchých receptov.

 

Recenzie

Zatvoriť
Vraždoku
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Z farmy až na tanier (1. akosť) (Boris Kováč; Katarína Furdíková)