Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Stredné školy Cestovný ruch/ Hotelierstvo

Technológia 1 prípravy pokrmov (pre UO kuchár)

od Ľ. Verčimáková z vydavateľstva SPN-Mladé letá, s.r.o. 2025 SK jazyk

Technológia 1 prípravy pokrmov (pre UO kuchár)

od Ľ. Verčimáková z vydavateľstva SPN-Mladé letá, s.r.o. 2025 SK jazyk

Autor: Ľ. Verčimáková
Vydavateľstvo: SPN-Mladé letá, s.r.o.
Rok vydania: 2025
EAN: 9788010043378
Počet strán: 144
Typ tovaru: mäkká väzba
Jazyk: slovenský
Škola: Stredné školy
Dostupnosť: Pripravujeme
Naša cena 20,- €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Technológia 1 prípravy pokrmov (pre UO kuchár) (Ľ. Verčimáková)

Učebnica je zameraná na základy prípravy surovín pred tepelnými úpravami. Zapracované sú v nej najnovšie vedecké poznatky i moderné trendy v gastronómii. Text je doplnený fotografiami a schémami.
  • Učebnica je určená pre základný odborný teoretický predmet.
  • Jej obsah je v súlade s inovovaným ŠVPa je zameraný na
    • základy prípravy surovín pred tepelnými úpravami
    • charakteristiku základných tepelných úprav
    • na uplatňovanie zásad racionálnej výživy v odboroch kuchár, kuchárka, pracovník v gastronómii, pracovníčka v gastronómii, čašník, servírka.
  • Autorka pri tvorbe učebnice zapracovala najnovšie vedecké poznatky, súčasné moderné trendy v gastronómii. Využívala metódy, ktoré rozvíjajú aktivitu, samostatnosť, tvorivosť žiakov. 
  • Učebný text je doplnený vhodnými fotografiami, schémami.
  • Za každou kapitolou sú zhrnutia nových pojmov a kontrolné otázky.
  • V úlohách na samostatnú prácu si žiaci overujú získané vedomosti.
  • Ak sa rozhodnú si učebnicu ponechať, môžu si priamo do textu dopĺňať chýbajúce údaje. V praxi sa môžu vždy k teórii vrátiť.
  • Nová učebnica sa stane určite výbornou odbornou pomôckou aj pre vyučujúcich.

 

Recenzie

Zatvoriť
Vraždoku
Diár Srdce ženy 2025

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Technológia 1 prípravy pokrmov (pre UO kuchár) (Ľ. Verčimáková)