Technológia pre 2. ročník - Kuchár (Digitálna učebnica)
Technológia pre 2. ročník - Kuchár (Digitálna učebnica)
EAN: | 9878082804013 |
ISBN: | 987-80-8280-401-3 |
Typ tovaru: | digitálna učebnica |
Jazyk: | slovenský |
Licencia: | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Viac o produkte Technológia pre 2. ročník - Kuchár (Digitálna učebnica)
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru KUCHÁR.
Cieľom digitálnej učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.