Technológia pre 2. ročník - Mäsiar (Digitálna učebnica)
Technológia pre 2. ročník - Mäsiar (Digitálna učebnica)
EAN: | 9788082804051 |
ISBN: | 978-80-8280-405-1 |
Typ tovaru: | digitálna učebnica |
Jazyk: | slovenský |
Licencia: | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Viac o produkte Technológia pre 2. ročník - Mäsiar (Digitálna učebnica)
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 2. ročník učebného odboru MÄSIAR.
Digitálna učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.