Technológia pre 3. ročník - Pekár (Digitálna učebnica)
Technológia pre 3. ročník - Pekár (Digitálna učebnica)
EAN: | 9788082801609 |
ISBN: | 978-80-8280-160-9 |
Typ tovaru: | digitálna učebnica |
Jazyk: | slovenský |
Licencia: | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Viac o produkte Technológia pre 3. ročník - Pekár (Digitálna učebnica)
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru PEKÁR.
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia. Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.