Technológia pre 3. ročník - Cukrár (Digitálna učebnica)
Technológia pre 3. ročník - Cukrár (Digitálna učebnica)
EAN: | 9788082800855 |
ISBN: | 978-80-8280-085-5 |
Typ tovaru: | digitálna učebnica |
Jazyk: | slovenský |
Licencia: | Licencia na 1 rok (365 dní) na prístup do digitálnej verzie učebnice |
Viac o produkte Technológia pre 3. ročník - Cukrár (Digitálna učebnica)
DIGITÁLNA UČEBNICA TECHNOLÓGIA pre 3. ročník učebného odboru CUKRÁR.
Jednotlivé kapitoly digitálnej učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.
Obsahovo na seba digitálne učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov. Základné učivo je vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či úlohy na overenie vedomostí s námetmi na uvažovanie, ale aj slovník cudzích a menej známych výrazov.