Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Jedlá a nápoje Ostatné

Moderná kuchárka (1. akosť)

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2009 SK jazyk

9,99 €
-50%

Moderná kuchárka (1. akosť)

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2009 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca, spol. s r.o.
Rok vydania: 2009
EAN: 9788089350131
Počet strán: 598
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, matná
Jazyk: slovenský
Rozmery: 220x300x35 mm
Žáner: kuchárske knihy, zdravá strava
Poškodenie: poškrabaný obal
ISBN: 978-80-89350-13-1A
Dostupnosť: na sklade (1 ks)
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v pondelok 8.7.2024
19,99 €*
-50%
Naša cena 9,99 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu
Moderná kuchárka (1. akosť) (Konrád Kendík)

Dôvod zľavy: poškrabaný obal.

(šípka môže zobrazovať poškodenie)

Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.

Dôvod cenového zvýhodnenia: poškrabaný obal.

Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Knihu si môžete zakúpiť aj bez poškodenia kliknutím na tento odkaz.

Viac o knihe Moderná kuchárka (1. akosť) (Konrád Kendík)

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy. V prvej časti sme upriamili pozornosť užívateľov na pôvod a správne využitie surovín, ktoré máme k dispozícii na prípravu každodennej potravy. Uviedli sme aj tabuľku, v ktorých ročných obdobiach sa na trh dostanú jednotlivé druhy zeleniny, šalátov a ovocia, a to napriek tomu, že trh je po celý rok zásobovaný pestrým sortimentom surovín. Netýka sa to zeleniny a ovocia, ale aj mäsa a mäsových výrobkov, napr. mäso zo zveriny a ryby môžeme konzumovať po celý rok. Z jatočných výrobkov sú to hlavne obľúbené zabíjačkové výrobky, ktorých príprava a konzumácia podľa starých zvyklostí bola viazaná výlučne na zimné mesiace. Ďalšie časti knihy sú rozdelené podľa gastronomického poradia, t. j. na predkrmy, polievky, vaječné, mäsité pokrmy, a to jatočné mäsá, hydina, zverina, ryby, zelenina. Nevynechali sme ani studenú kuchyňu, múčniky, dezerty a ďalšie pochúťky. Pri spracovaní receptúr sme mysleli aj na tých, ktorí dbajú o svoju líniu, tým, že pri každej receptúre sú uvedené ich energetické hodnoty v kilokalóriách a kilojouloch.

Recenzie

Zatvoriť
Výhody dyslexie
O malom sedmospacovi, ktory sa nebal tmy

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Moderná kuchárka (1. akosť) (Konrád Kendík)