Nové receptúry a technológia pokrmov (1. akosť)
od Konrád Kendlík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2012
Nové receptúry a technológia pokrmov (1. akosť)
od Konrád Kendlík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2012
Autor: | Konrád Kendlík |
Vydavateľstvo: | Nová práca, spol. s r.o. |
Rok vydania: | 2012 |
Rok poslednej dotlače: | júl, 2012 |
EAN: | 9788089350445 |
Počet strán: | 1270 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 218x310x54 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A4 |
Vydanie: | 2 |
Poškodenie: | narazený roh |
Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.
Dôvod cenového zvýhodnenia: narazený roh.
Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom).
Knihu si môžete zakúpiť aj bez poškodenia kliknutím na tento odkaz.
Viac o knihe Nové receptúry a technológia pokrmov (1. akosť) (Konrád Kendlík)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.