Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Mäso, grilovanie

Pečení, uzení, grilování ryb a masa

od Jürgen a Petra Lorenzovi z vydavateľstva Ottovo nakladatelství s.r.o. 2007 CS jazyk

Pečení, uzení, grilování ryb a masa

od Jürgen a Petra Lorenzovi z vydavateľstva Ottovo nakladatelství s.r.o. 2007 CS jazyk

Autor: Jürgen a Petra Lorenzovi
Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství s.r.o.
Rok vydania: 2007
EAN: 9788073604837
Počet strán: 152
Typ tovaru: Brožovaná bez prebalu, lesklá
Jazyk: český
Rozmery: 170x250x20 mm
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 4,93 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Pečení, uzení, grilování ryb a masa (Jürgen a Petra Lorenzovi)

V tejto knihe nájdete nepreberné množstvo nápadov a odporúčaní, ako si na záhrade alebo vo voľnej prírode pripraviť tradičné či úplne originálny lahôdky z rýb iz ďalších druhov mäsa. Dozviete sa tiež všetko o správnom nakladaní, marinovanie a údenie studeným alebo teplým dymom. Domáci majstri tu nájdu podrobný návod, ako si vyrobiť dobre fungujúce udiareň. Všetko dopĺňajú desiatky návodných fotografií a ilustrácií.
  • Stavba vlastnej udiarne či zariadení pre údenie studeným dymom
  • Príprava surovín pred údením - nasoľovanie, marinovanie a korenenie
  • Údenie horúcim alebo studeným dymom
  • Grilovanie hydiny a rýb
  • Pečenie mäsa vo žeravom uhlí
  • Varenie lahodných nápojov nad ohniskom
  • Netradičné recepty na rybie pochúťky
  • Predpisy pre teplú aj studenú kuchyňu
Naše rady a návody pomôžu premeniť pečenie rýb na otvorenom ohni v zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu v nezabudnuteľný zážitok.

Recenzie

Zatvoriť
Trofej
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Pečení, uzení, grilování ryb a masa (Jürgen a Petra Lorenzovi)