Základy hotelového a gastronomického manažmentu I
od P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2022
Základy hotelového a gastronomického manažmentu I
od P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2022
Autor: | P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová |
Vydavateľstvo: | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. |
Rok vydania: | 2022 |
EAN: | 9788010038978 |
Jazyk: | slovenský |
Ročník: | Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Viac o produkte Základy hotelového a gastronomického manažmentu I (P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová)
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Autori sa v učebnici venujú vzniku a vývoju manažmentu až po súčasnosť vrátane jeho aplikácie na podmienky pohostinských podnikov a zariadení. Vedomosti, ktoré žiaci získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení pohostinských zariadení. Text je spracovaný prakticky. Hlavný autor pri tvorbe tejto učebnice využil vlastné skúsenosti s hotelovým manažmentom.
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení. Zameriava sa na problematiku manažmentu hotelierstva a pohostinstva. Po jej preštudovaní získate predpoklady na kvalitný pracovný výkon v pohostinských podnikoch.