Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Stredné školy Cestovný ruch/ Hotelierstvo

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I

od P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2022 SK jazyk

14,90 €

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I

od P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2022 SK jazyk

Autor: P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová
Vydavateľstvo: Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o.
Rok vydania: 2022
EAN: 9788010038978
Jazyk: slovenský
Ročník: Odborné predmety
Predmet: Iné
Škola: Stredné školy
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v piatok 14.3.2025
Naša cena 14,90 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o produkte Základy hotelového a gastronomického manažmentu I (P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová)

Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby. Autori sa v učebnici venujú vzniku a vývoju manažmentu až po súčasnosť vrátane jeho aplikácie na podmienky pohostinských podnikov a zariadení. Vedomosti, ktoré žiaci získajú po preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení pohostinských zariadení. Text je spracovaný prakticky. Hlavný autor pri tvorbe tejto učebnice využil vlastné skúsenosti s hotelovým manažmentom.

Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I  je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení. Zameriava sa na problematiku manažmentu hotelierstva  a pohostinstva. Po jej preštudovaní  získate predpoklady na kvalitný pracovný výkon v pohostinských podnikoch.

Recenzie

Zatvoriť
Trofej
Trinast

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Základy hotelového a gastronomického manažmentu I (P. Huľo, M. Gaplovská, Z. Huľová)