Zvěřina
od Lenka Mahelová; Jiří Poláček z vydavateľstva GEN, spol. s r. o. 2004
Zvěřina
od Lenka Mahelová; Jiří Poláček z vydavateľstva GEN, spol. s r. o. 2004
Autor: | Lenka Mahelová; Jiří Poláček |
Vydavateľstvo: | GEN, spol. s r. o. |
Rok vydania: | 2004 |
EAN: | 9788086681481 |
ISBN: | 80-86681-48-3 |
Počet strán: | 232 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | český |
Rozmery: | 160x240x19 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Zvěřina (Lenka Mahelová; Jiří Poláček)
Mäso z diviny je charakteristické výraznou chuťou a vôňou. Zverina je cenená pre vysoký obsah bielkovín, vitamínov a niektorých minerálnych látok. Je vyhľadávaná pre ľahkú stráviteľnosť a predovšetkým špecifickú chuť. Chuť mäsa závisí nielen na druhu zveriny a jej kuchynskej úprave. Aby sme mäso z ulovenej zveri neznehodnotili, je potrebné s ním správne zaobchádzať.