Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Tématické kuchárky

Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny

od Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky z vydavateľstva TATRAPRESS SLOVAKIA s.r.o. 2022 SK jazyk

  • Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny (Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky)
  • Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny (Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky)
  • Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny (Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky)
21,46 €
-21%

Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny

od Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky z vydavateľstva TATRAPRESS SLOVAKIA s.r.o. 2022 SK jazyk

Autor: Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky
Vydavateľstvo: TATRAPRESS SLOVAKIA s.r.o.
Rok vydania: 2022
EAN: 9788097177034
Počet strán: 228
Typ tovaru: pevná
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Rozmery: 220x210 mm
Žáner: Kuchárske knihy
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme vo štvrtok 13.3.2025
27,- €*
-21%
Naša cena 21,46 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny (Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky)

Zažite čarovnú vôňu divočiny cez vyše deväťdesiat jedinečných receptov jedál z diviny a plodov lesa. Táto sympatická kuchárska kniha bude dobrou inšpiráciou pre všetkých, ktorí chcú objavovať ako chutí les. Zároveň má potenciál prelomiť vo verejnosti rozšírenú predstavu, že jediným pokrmom z diviny je guláš možnosti sú široké a recepty v tejto knižke dokazujú, že na to netreba byť držiteľom Michelinskej hviezdy ani majiteľom špeciálne vybavenej kuchyne. Nemusíte byť kúzelníkom, aby ste dokázali pripraviť pokrm z diviny, ktorý by Julo Satinský nazval nebíčko v papuľke.

 

Názov knihy AKO CHUTÍ LES ČAROVNÁ VÔŇA DIVOČINY vystihuje obsahovú stránku tejto netradičnej kuchárky. Okrem pokrmov zo zveriny, ktorá je dostupná v našich lesoch, budú predstavené jedlá aj z rôznych lesných plodov (hríby, medvedí cesnak, čučoriedky a pod.). Autori knihy dbali na základné pravidlo a to, aby boli všetky recepty pripravované iba z mäsa a surovín dostupných u nás. Jednotlivé recepty predstavujú jedlá pripravené z diviaka, srnca, jeleňa, daniela, muflóna, zajaca, kačky, bažanta, jarabice, prepelice a pod.V úvode knihy je predstavená história lovu diviny, aké ma svoje miesto v modernej gastronómií a pokračujeme kompletnou prípravou deväťdesiatich jedál s receptami. Jedlá sú zaradené v štyroch kapitolách: predjedlá, polievky, hlavné jedlá a múčniky. Ku každému jedlu je someliérom doporučené víno alebo pivo od domácich producentov. Recepty sú doplnené ilustračnými fotografiami lesa a divokej zveri.

Recenzie

Zatvoriť
Opica Skorica na potulkach po Slovensku
Utajeny osud

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Ako chutí les - Čarovná vôňa divočiny (Eduard Genserek, Peter Straka, Ján Zlúky)