Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Spracovanie potravín

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

od Peter Popelka z vydavateľstva Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009 SK jazyk

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

od Peter Popelka z vydavateľstva Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009 SK jazyk

Autor: Peter Popelka
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
Rok vydania: 2009
EAN: 9788080771607
Počet strán: 198
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 6,53 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o produkte Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov (Peter Popelka)

Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.

Recenzie

Zatvoriť
Trofej
Utajeny osud

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov (Peter Popelka)