Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov
od Peter Popelka z vydavateľstva Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009
Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov
od Peter Popelka z vydavateľstva Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009
Autor: | Peter Popelka |
Vydavateľstvo: | Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach |
Rok vydania: | 2009 |
EAN: | 9788080771607 |
Počet strán: | 198 |
Jazyk: | SK Slovenský jazyk |
Žáner: | Učebnice, monografie, slovníky |
Viac o produkte Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov (Peter Popelka)
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.