Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Rodina, zdravie a medicína Zdravý spôsob života

Domáci hojivý kefír

od Matej Svorad Sabo z vydavateľstva Alter-Nativa o.z. 2021 SK jazyk

13,60 €
-15%

Domáci hojivý kefír

od Matej Svorad Sabo z vydavateľstva Alter-Nativa o.z. 2021 SK jazyk

Autor: Matej Svorad Sabo
Vydavateľstvo: Alter-Nativa o.z.
Rok vydania: 2021
EAN: 9788099951069
Počet strán: 288
Typ tovaru: brožovaná
Jazyk: slovenský
Rozmery: 148x210 mm
Žáner: Zdravý spôsob života
Tovar posielame do 7 dní
Objednajte dnes do 13:30 a tovar pravdepodobne odošleme vo štvrtok 20.3.2025
16,- €*
-15%
Naša cena 13,60 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Domáci hojivý kefír (Matej Svorad Sabo)

Kniha o prekvapivo úzkych vzťahoch medzi zdravým jedlom ašťastným životom. Kefír je symbiotické spoločenstvo mikroorganizmov, ktoré dokážupretvoriť mlieko na kyslý, ľahko stráviteľný a dokonca hojivý nápoj.Domáca výroba kefírového mlieka je jednoduchá - kefír je jedno znajmenej náročných „domácich zvieratiek“. Kefírové mlieko zobchodu môže byť dobré, ale účinkami ani zložením sa domácemu kefíru nevyrovná. V knihe nájdete návod ako sa doma starať o svoje kefírové zrná, ďalej recepty, príbehy a skúsenosti, a tiež podrobné vysvetlenie liečivého pôsobenia tohto kyslomliečneho nápoja. Kefír dokáže pomôcť pri rôznych tráviacich ťažkostiach, ale aj v rade zdanlivo nesúvisiacich oblastí. Podporuje správnu prácu imunity, prospieva pokožke, kostiam aj krvnému tlaku, duševne človeka dobre naladí. Jedna časť knihy je venovaná rôznym mliečnym výrobkom. Pomocou kefírovej kultúry možno vyrobiť tvaroh, maslo, rôzne druhy syrov a aj jogurt. Priemyselné potravinárstvo nás vzdialilo od sebestačnosti, celistvosti aprirodzenej rozmanitosti. Návody a vysvetlenia v knihe v mnohom čerpajú z prác zahraničných nadšencov predomácu fermentáciu a syrárstvo - vedú čitateľa späť k tomu, čo je ľudské, hlboko výživné a zemské. Záujem o kefír vedie čitateľa k pochopeniu našich mikrobiálnych priateľov. Nitka sa rozvetvuje k otázkam plnohodnotnej stravy, vnútorného šťastia a zasiahne aj k pravekým počiatkom pastierstva. Dotkne sa dokoncapôrodov, smrti a tajomstva pretrvania. Autor podotýka: „Túžim, aby mali naše deti možnosť žiť naplňujúce, zmysluplné a šťastné životy, aby sme sa akospoločnosť ďalej rozvíjali. Verím, že práve kefír je jeden z prostriedkov - dáva nám silu čeliť zdravotným, hospodárskym a ekologickým výzvam našej pohnutej doby.“

Recenzie

Zatvoriť
Trofej
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Domáci hojivý kefír (Matej Svorad Sabo)