Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Beletria Krimi, detektívky

Červené zlato. Kulinárska krimi

od Tom Hillenbrand z vydavateľstva mamaš 2021 SK jazyk

10,28 €
-21%

Červené zlato. Kulinárska krimi

od Tom Hillenbrand z vydavateľstva mamaš 2021 SK jazyk

Autor: Tom Hillenbrand
Vydavateľstvo: mamaš
Rok vydania: 2021
EAN: 9788097389567
Počet strán: 264
Typ tovaru: pevná
Jazyk: SK Slovenský jazyk
Rozmery: 130x210 mm
Žáner: Detektívky, Krimi
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 3.9.2024
12,95 €*
-21%
Naša cena 10,28 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Červené zlato. Kulinárska krimi (Tom Hillenbrand)

Po kulinárskej krimi Diabolský plod, ktorú kníhkupectvo Martinus zaradilo medzi knihy roka 2021, sa šéfkuchár-vyšetrovateľ Xavier Kieffer vracia s novým prípadom. Na honosnej večeri v Paríži má slávny suši majster očariť miestnu smotánku, no ešte pred hlavným chodom padne na zem mŕtvy. Príčina smrti: otrava rybím mäsom. Luxemburský kuchár Xavier Kieffer má pochybnosti o tom, že by išlo len o nešťastnú náhodu, a tak sa pustí do pátrania. Stopy ho privedú na zaujímavé miesta z prepychového života parížskeho starostu cez úplne nový svet japonskej kuchyne až do rybárskej lode talianskych lovcov tuniakov. Pri vyšetrovaní na vlastnú päsť zistí, že niektoré ryby sú drahšie než zlato, a dokonca cennejšie ako ľudský život.,,Tom Hillenbrand píše o kuchyni tak zblízka, až mám pri čítaní pocit, že som vo vlastnej kuchyni.,,Tim Raue, nemecký šéfkuchár ,,Tom Hillenbrand obdivuhodne prepája pútavý detektívny žáner s napínavým, no i veľmi realistickým pohľadom do temných hlbín špičkovej gastronómie.,,Hendrik Werner, Weser Kurier

Recenzie

Zatvoriť
Vila v Taliansku
VIna, ktoru nesies

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Červené zlato. Kulinárska krimi (Tom Hillenbrand)