Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová Práca, s.r.o. 2010
Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová Práca, s.r.o. 2010
Autor: | Konrád Kendík |
Vydavateľstvo: | Nová Práca, s.r.o. |
Rok vydania: | 2010 |
Rok poslednej dotlače: | júl, 2012 |
EAN: | 9788089350209 |
ISBN: | 978-80-89350-20-9 |
Počet strán: | 1270 |
Typ tovaru: | Viazané knihy |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 217x306x54 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty |
Vydanie: | 2 |
Viac o knihe Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach (Konrád Kendík)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.