Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová Práca, s.r.o. 2010 SK jazyk

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová Práca, s.r.o. 2010 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová Práca, s.r.o.
Rok vydania: 2010
Rok poslednej dotlače: júl, 2012
EAN: 9788089350209
ISBN: 978-80-89350-20-9
Počet strán: 1270
Typ tovaru: Viazané knihy
Jazyk: slovenský
Rozmery: 217x306x54 mm
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Vydanie: 2
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 40,15 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach (Konrád Kendík)

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Recenzie

Zatvoriť
Výhody dyslexie
Mihnutím oka

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach (Konrád Kendík)