Coolinári v kuchyni
od Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík z vydavateľstva Ikar, a.s. november, 2021
Coolinári v kuchyni
od Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík z vydavateľstva Ikar, a.s. november, 2021
Autor: | Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík |
Vydavateľstvo: | Ikar, a.s. |
Rok vydania: | november, 2021 |
EAN: | 9788055179537 |
ISBN: | 978-80-551-7953-7 |
Počet strán: | 256 |
Typ tovaru: | Viazané knihy |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 189x246x22 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Coolinári v kuchyni (Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík)
Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica Kamil a Michaela Tomčofčíkovci. V ich prvej kuchárskej knihe Coolinári v kuchyni nájdete viac ako 111 výborných receptov, ktoré ocenili odborníci a ktoré tento manželský pár zdokonalil láskou k vareniu, pečeniu a písaním o svojich receptoch na foodblogu coolinari.sk.
Podľa nich môžete uvariť chutné tradičné i netradičné polievky, predjedlá, šaláty, cestoviny, hlavné jedlá a tiež obľúbené sladké i slané pochúťky nielen zo slovenskej kuchyne, ale aj zo stredomoria. Napríklad originálne talianske, grécke, francúzske či tradičné slovenské jedlá, dokonca i špeciality regionálnej kuchyne ako napríklad džatky, zemiakovo-bryndzové pirohy, buchty na pare či fašiangové šišky. Coolinári varia veľmi chutne a jednoducho, no poradia si aj s komplikovanejšími postupmi. Preto svojimi skúsenosťami privedú k vareniu aj tých, ktorí si myslia, že variť nedokážu. Každý recept je doplnený informáciami o počte porcií, o celkovom čase prípravy a zhotovenia jedla. Zoznamy ingrediencií a postupy sú prehľadné a jedlá môžete vidieť na krásnych autentických fotografiách. Keďže nebude vôbec jednoduché vybrať si recept, ktorý vyskúšate ako prvý, odporúčame postupne vyskúšať všetky!