Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Tématické kuchárky

Coolinári v kuchyni

od Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík z vydavateľstva Ikar, a.s. november, 2021 SK jazyk

14,91 €
-25%

Coolinári v kuchyni

od Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík z vydavateľstva Ikar, a.s. november, 2021 SK jazyk

Autor: Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík
Vydavateľstvo: Ikar, a.s.
Rok vydania: november, 2021
EAN: 9788055179537
ISBN: 978-80-551-7953-7
Počet strán: 256
Typ tovaru: Viazané knihy
Jazyk: slovenský
Rozmery: 189x246x22 mm
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Vydanie: 1
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 12.3.2025
19,90 €*
-25%
Naša cena 14,91 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Coolinári v kuchyni (Michaela Tomčofčíková, Kamil Tomčofčík)

Kto sú coolinári? Ľudia, ktorých baví všetko, čo súvisí s dobrou kuchyňou a varením. Pritom vôbec nemusí ísť o profesionálov. Stačí, ak majú v sebe vášeň pre dobré jedlo ako obľúbená kuchárska dvojica Kamil a Michaela Tomčofčíkovci. V ich prvej kuchárskej knihe Coolinári v kuchyni nájdete viac ako 111 výborných receptov, ktoré ocenili odborníci a ktoré tento manželský pár zdokonalil láskou k vareniu, pečeniu a písaním o svojich receptoch na foodblogu coolinari.sk.
Podľa nich môžete uvariť chutné tradičné i netradičné polievky, predjedlá, šaláty, cestoviny, hlavné jedlá a tiež obľúbené sladké i slané pochúťky nielen zo slovenskej kuchyne, ale aj zo stredomoria. Napríklad originálne talianske, grécke, francúzske či tradičné slovenské jedlá, dokonca i špeciality regionálnej kuchyne ako napríklad džatky, zemiakovo-bryndzové pirohy, buchty na pare či fašiangové šišky. Coolinári varia veľmi chutne a jednoducho, no poradia si aj s komplikovanejšími postupmi. Preto svojimi skúsenosťami privedú k vareniu aj tých, ktorí si myslia, že variť nedokážu. Každý recept je doplnený informáciami o počte porcií, o celkovom čase prípravy a zhotovenia jedla. Zoznamy ingrediencií a postupy sú prehľadné a jedlá môžete vidieť na krásnych autentických fotografiách. Keďže nebude vôbec jednoduché vybrať si recept, ktorý vyskúšate ako prvý, odporúčame postupne vyskúšať všetky!

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Coolinári v kuchyni (Michaela Tomčofčíková,  Kamil Tomčofčík)