Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov (1. akosť)
od Konrád Kendlík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2006
Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov (1. akosť)
od Konrád Kendlík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2006
Autor: | Konrád Kendlík |
Vydavateľstvo: | Nová práca, spol. s r.o. |
Rok vydania: | 2006 |
EAN: | 9788088929024 |
ISBN: | 80-88929-02-4 |
Počet strán: | 462 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x295x25 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A4 |
Vydanie: | 1 |
Poškodenie: | narazený roh |
Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.
Dôvod cenového zvýhodnenia: narazený roh, natrhnutý a ošúchaný obal.
Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom).
Viac o knihe Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov (1. akosť) (Konrád Kendlík)
Receptúry v tejto knihe sú určené pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach.