TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár
od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. 2020
TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár
od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. 2020
Autor: | G. Sládečková |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
Rok vydania: | 2020 |
EAN: | 9788080915544 |
ISBN: | 978-80-8091-554-4 |
Počet strán: | 144 |
Typ tovaru: | Brožovaná bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 211,0x300,0x10,0 mm |
Ročník: | 1. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | Učebnice |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár (G. Sládečková)
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.
Doložka MŠ SR č. 2021/8987:9-A2201 do 31.08.2026