TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 1. časť
od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. 2020
TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 1. časť
od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. 2020
Autor: | G. Sládečková |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o. |
Rok vydania: | 2020 |
EAN: | 9788080915506 |
ISBN: | 978-80-8091-550-6 |
Počet strán: | 96 |
Typ tovaru: | Brožovaná bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210,0x295,0x6,0 mm |
Ročník: | 2. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | Učebnice |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 1. časť (G. Sládečková)
Príbuzné produkty:
TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 1. časť
TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO cukrár, 2. časť
POPIS PRODUKTU
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. Záverečná kapitola sa venuje roztokom a sústavám používaným v cukrárskej výrobe. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj slovníček cudzích a menej známych výrazov.
Doložka MŠ SR č. 2021/8981:16-A2201