Mäso - kuchárska kniha (1. akosť)
od Fletcher Nichola z vydavateľstva Ikar, a.s. október, 2016
Mäso - kuchárska kniha (1. akosť)
od Fletcher Nichola z vydavateľstva Ikar, a.s. október, 2016
Autor: | Fletcher Nichola |
Vydavateľstvo: | Ikar, a.s. |
Rok vydania: | október, 2016 |
EAN: | 9788055149509 |
ISBN: | 978-80-551-4950-9 |
Počet strán: | 320 |
Typ tovaru: | Viazané knihy |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 229x276x30 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty |
Vydanie: | 1 |
Poškodenie: | natrhnutý obal |
Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.
Dôvod cenového zvýhodnenia: natrhnutý obal.
Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom).
Viac o knihe Mäso - kuchárska kniha (1. akosť) (Fletcher Nichola)
Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.