Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť)
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť)
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015
Autor: | Konrád Kendík |
Vydavateľstvo: | Nová práca, spol. s r.o. |
Rok vydania: | 2015 |
EAN: | 9788089350438 |
ISBN: | 978-80-89350-43-8 |
Počet strán: | 750 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Žáner: | kuchárske knihy, gastronómia |
Vydanie: | 2 |
Poškodenie: | narazený roh |
Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.
Dôvod cenového zvýhodnenia: narazený roh, poškrabaný obal.
Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom).
Knihu si môžete zakúpiť aj bez poškodenia kliknutím na tento odkaz.
Viac o knihe Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť) (Konrád Kendík)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.