Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť)

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015 SK jazyk

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť)

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca, spol. s r.o.
Rok vydania: 2015
EAN: 9788089350438
ISBN: 978-80-89350-43-8
Počet strán: 750
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Žáner: kuchárske knihy, gastronómia
Vydanie: 2
Poškodenie: narazený roh
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 18,45 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť) (Konrád Kendík)

Dôvod zľavy: narazený roh, poškrabaný obal.

(šípka môže zobrazovať poškodenie)

Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.

Dôvod cenového zvýhodnenia: narazený roh, poškrabaný obal.

Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Knihu si môžete zakúpiť aj bez poškodenia kliknutím na tento odkaz.

Viac o knihe Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť) (Konrád Kendík)

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Recenzie

Zatvoriť
Oflajner
Mihnutím oka

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (1. akosť) (Konrád Kendík)Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (1. akosť) (Konrád Kendík)