Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Veľké upratovanie skladov Jedlá a nápoje Múčniky, pečenie

Ruce v mouce (1. akosť)

od Iva Trhoňová z vydavateľstva CPRESS november, 2017 CS jazyk

Ruce v mouce (1. akosť)

od Iva Trhoňová z vydavateľstva CPRESS november, 2017 CS jazyk

Autor: Iva Trhoňová
Vydavateľstvo: CPRESS
Rok vydania: november, 2017
Rok poslednej dotlače: marec, 2018
EAN: 9788026416883
Počet strán: 184
Typ tovaru: viazaná s laminovaným poťahom
Druh tovaru: Kniha
Jazyk: český
Rozmery: 167 x 225 mm
Podtitul: Domácí pečivo s kváskem i droždím
Žáner: moderné kuchárske knihy
Poškodenie: poškodená väzba
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 6,59 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Produkt bol vystavený na našej predajni a má drobné poškodenie (prípadne výrobnú chybu), ktoré môžete vidieť na obrázku. Produkt je nový, nepoužívaný.

Dôvod cenového zvýhodnenia: .

Poškodenie sa môže líšiť od ukážky (v prípade, ak máme viac kusov skladom). 

Viac o knihe Ruce v mouce (1. akosť) (Iva Trhoňová)

Chceli by ste si sami pripravovať domáce pečivo a chlieb? Pečenie chutného pečiva nie je zložitá vec.


Autorka vás prostredníctvom knižky prevedie svetom pečenia z kvásku aj z droždia.


V knihe nájdete všetky potrebné informácie: Ako si pripraviť kvások, ako sa o neho starať, aké pomôcky a suroviny na pečenie použiť.


Inšpirujte sa fotografiami lahodného pečiva a vyskúšajte recepty na kváskový chlieb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rožky, žemle a hrčky, placky, pizze alebo kysnuté sladkosti. A že neviete, čo si na pečivo natrieť alebo čo k nemu zahrýzať? Aj na to, samozrejme, autorka myslela :-)


Kniha je v českom jazyku.


Ukážka z knihy:


Jinou možností, jak získat staré těsto, je zadělat při obvyklém pečení baget, rohlíků apod. (z prostého, obyčejného těsta ze 4-5 surovin) o 1/3 těsta více. Tuto část si hned po uhnětení oddělíme a dáme vykynout stranou. Po vykynutí staré těsto promísíme a uložíme zabalené do lednice. Zbytek těsta necháme pořádně dokynout, pak zpracujeme podle plánu a upečeme.


V literatuře se většinou uvádí (doporučuje) nechat těsto v lednici 3 dny, mám ale potvrzeno, že v ní vydrží i o 2-3 dny déle. V den pečení vytáhneme staré těsto 1-2 hodiny předem, aby se před vmíšením do chystaného těsta prohřálo. Rozstříháme ho nebo nakrájíme na menší kousky.


Recenzie

Zatvoriť

Súvisiace tovary

Kváskový chleba (Pavla Momčilová)
Kváskový chleba
Pavla Momčilová | Pavla Momčilová (2015) CS jazyk
Pomocník a radca pre všetkých, ktorí doma pečú kváskový chleba. Kniha vyplýva z viac ako 30-ročných skúseností autorky a priateľov z prípravy chutného a trvanlivého kváskového chleba a z kvalitnej odbornej literatúry. V otázkach a odpovediach nájdete rady, ako pripraviť kvások a cesto v stupňoch či zrýchlenými postupmi, ako si...
Posielame do 5 pracovných dní
9,09 €*7,38 €
-19%
Program Jošua
Trinast

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Ruce v mouce (1. akosť) (Pavla Momčilová)