Mikrobiológia potravín
od Kolektív z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2017
Mikrobiológia potravín
od Kolektív z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2017
Autor: | Kolektív |
Vydavateľstvo: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania: | 2017 |
EAN: | 9788055216423 |
Počet strán: | 239 |
Typ tovaru: | Pevná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 170x245 mm |
Žáner: | Učebnice, monografie, slovníky |
Viac o knihe Mikrobiológia potravín (Kolektív)
Obsah:1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov7.Mikrobiológia medu8.Mikrobiológia vody9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami10.Mikrobiológia výrobného prostredia11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách