Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Mikrobiológia potravín

od Kolektív z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2017 SK jazyk

Mikrobiológia potravín

od Kolektív z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2017 SK jazyk

Autor: Kolektív
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2017
EAN: 9788055216423
Počet strán: 239
Typ tovaru: Pevná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 170x245 mm
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 16,33 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Mikrobiológia potravín (Kolektív)

Obsah:1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov7.Mikrobiológia medu8.Mikrobiológia vody9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami10.Mikrobiológia výrobného prostredia11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách

Recenzie

Zatvoriť
Trofej
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Mikrobiológia potravín (Kolektív)