Riziká pri produkcii potravín
od Mária Angelovičová z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016
Riziká pri produkcii potravín
od Mária Angelovičová z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016
Autor: | Mária Angelovičová |
Vydavateľstvo: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania: | 2016 |
EAN: | 9788055214757 |
Počet strán: | 256 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 157x234 mm |
Žáner: | Učebnice, monografie, slovníky |
Viac o knihe Riziká pri produkcii potravín (Mária Angelovičová)
Obsah:Riziká pri produkcii potravín1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana2.Riziko - vymedzenie základných pojmov3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká10.Riziká z vedľajších produktov zvierat11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká13.Hodnotenie rizík14.Riadenie rizika15.Komunikácia o riziku16.Hodnotenie chemických rizík z potravín17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení22.Hodnotenie rizika vírusov potravín23.Hodnotenie zdravotného rizika