Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Riziká pri produkcii potravín

od Mária Angelovičová z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016 SK jazyk

Riziká pri produkcii potravín

od Mária Angelovičová z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016 SK jazyk

Autor: Mária Angelovičová
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2016
EAN: 9788055214757
Počet strán: 256
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 157x234 mm
Žáner: Učebnice, monografie, slovníky
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 11,39 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Riziká pri produkcii potravín (Mária Angelovičová)

Obsah:Riziká pri produkcii potravín1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana2.Riziko - vymedzenie základných pojmov3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká10.Riziká z vedľajších produktov zvierat11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká13.Hodnotenie rizík14.Riadenie rizika15.Komunikácia o riziku16.Hodnotenie chemických rizík z potravín17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení22.Hodnotenie rizika vírusov potravín23.Hodnotenie zdravotného rizika

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Riziká pri produkcii potravín (Mária Angelovičová)