Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Národné, regionálne kuchárky

La cucina ceca

od Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová z vydavateľstva Nakladatelství PLOT jún, 2016 IT jazyk

9,64 €
-19%

La cucina ceca

od Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová z vydavateľstva Nakladatelství PLOT jún, 2016 IT jazyk

Autor: Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová
Vydavateľstvo: Nakladatelství PLOT
Rok vydania: jún, 2016
Rok poslednej dotlače: júl, 2018
EAN: 9788074282850
ISBN: 978-80-7428-285-0
Počet strán: 160
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: talianský
Rozmery: 130,0x180,0x0,0 mm
Edícia: PROSTŘENO
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Vydanie: 1
Tovar posielame do 5 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 18.3.2025
11,87 €*
-19%
Naša cena 9,64 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe La cucina ceca (Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová)

Ai Cechi da sempre piace mangiare. Le donne ceche sono diventate famose come ottime cuoche forse anche perché la loro “arte” si basa su ricette tradizionali, ingredienti genuini e procedimenti provati che le famiglie si sono trasmesse di generazione in generazione. Piatti come come la “kulajda” (zuppa di funghi, panna acida e uova), la “svickova” (controfiletto con salsa di panna), il “bramborak” (frittelle di patate) o le “buchty” (dolci ripieni al forno) vengono preparati non solo tra le mura domestiche ma anche nei ristoranti di prima classe in tutto il Paese. Grazie a questo, stranieri potranno rendersi conto delle qualita della cucina nazionale ceca. E per tutti coloro che da questo momento non potranno piu vivere senza la cucina ceca, abbiamo preparato questo libro.

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Trinast

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

La cucina ceca (Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová)