Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Národné, regionálne kuchárky

Czech cookbook

od Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová z vydavateľstva Nakladatelství PLOT jún, 2016 EN jazyk

11,45 €
-23%

Czech cookbook

od Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová z vydavateľstva Nakladatelství PLOT jún, 2016 EN jazyk

Autor: Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová
Vydavateľstvo: Nakladatelství PLOT
Rok vydania: jún, 2016
Rok poslednej dotlače: júl, 2017
EAN: 9788074282874
ISBN: 978-80-7428-287-4
Počet strán: 160
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: anglický
Rozmery: 130,0x180,0x0,0 mm
Edícia: PROSTŘENO
Žáner: Varenie, nápoje, diéty
Vydanie: 1
Tovar posielame do 5 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 18.3.2025
14,95 €*
-23%
Naša cena 11,45 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Czech cookbook (Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová)

Czechs have always liked to eat. Czech women have been renowned as excellent cooks, one of the reasons probably being that their art is based on traditional recipes, nourishing ingredients and time-proven practices, passed in families down the generations. Dishes such as kulajda soup, tenderloin in cream sauce, potato pancakes and buns are prepared not only in Czech households, but also more and more often in the best restaurants around the country. Thanks to this fact, foreign visitors can also be persuaded of the qualities of Czech traditional cuisine. This book has been prepared for those who have tasted Czech cuisine and who cannot do without it any more.

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Umenie podnikať

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Czech cookbook (Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová)