Weber - Burgery
od Purviance Jamie z vydavateľstva Ikar, a.s. máj, 2016
Weber - Burgery
od Purviance Jamie z vydavateľstva Ikar, a.s. máj, 2016
Autor: | Purviance Jamie |
Vydavateľstvo: | Ikar, a.s. |
Rok vydania: | máj, 2016 |
EAN: | 9788055148656 |
ISBN: | 978-80-551-4865-6 |
Počet strán: | 144 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 185x242x15 mm |
Žáner: | Varenie, nápoje, diéty |
Formát: | A4 |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Weber - Burgery (Purviance Jamie)
Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad, výsledok je niekedy pozoruhodne dobrý - alebo aj naopak.
Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.
Táto kniha vám ponúka nápady, ktorými podnieti vašu predstavivosť a odštartuje kulinársku kreativitu a improvizáciu. Jej autor je presvedčený, že úspech (či neúspech) burgera závisí vo veľkej miere od použitých surovín, preto vám rád vysvetlí, aké suroviny sú zárukou úspechu. Kniha sa začína technikami a tipmi na zvládnutie základov, po nich nasledujú desiatky receptov na prípravu burgerov a príloh, ktoré vás určite nadchnú. Na svoje si prídu aj milovníci burgerov z hydiny či z morských plodov, ktoré si popri klasických burgeroch z hovädzieho mäsa získavajú čoraz väčšiu popularitu.