Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
od Lucia Jesenská-Horecká z vydavateľstva Georg Žilina marec, 2016
Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso
od Lucia Jesenská-Horecká z vydavateľstva Georg Žilina marec, 2016
Autor: | Lucia Jesenská-Horecká |
Vydavateľstvo: | Georg Žilina |
Rok vydania: | marec, 2016 |
EAN: | 9788081541483 |
ISBN: | 978-80-8154-148-3 |
Počet strán: | 88 |
Typ tovaru: | Pevná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 148x210 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso (Lucia Jesenská-Horecká)
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.