Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Tématické kuchárky

Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso

od Lucia Jesenská-Horecká z vydavateľstva Georg Žilina marec, 2016 SK jazyk

3,59 €
-27%

Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso

od Lucia Jesenská-Horecká z vydavateľstva Georg Žilina marec, 2016 SK jazyk

Autor: Lucia Jesenská-Horecká
Vydavateľstvo: Georg Žilina
Rok vydania: marec, 2016
EAN: 9788081541483
ISBN: 978-80-8154-148-3
Počet strán: 88
Typ tovaru: Pevná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 148x210 mm
Žáner: Kuchárske knihy
Vydanie: 1
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes do 13:30 a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 12.3.2025
4,90 €*
-27%
Naša cena 3,59 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso (Lucia Jesenská-Horecká)

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Utajeny osud

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Kuchárska kniha. Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso (Lucia Jesenská-Horecká)