Ako nakupovať a spracovávať mäso - Apetit špeciál
od Kolektív z vydavateľstva BURDA Media 2000 2015
Ako nakupovať a spracovávať mäso - Apetit špeciál
od Kolektív z vydavateľstva BURDA Media 2000 2015
Autor: | Kolektív |
Vydavateľstvo: | BURDA Media 2000 |
Rok vydania: | 2015 |
EAN: | 9788087575406 |
ISBN: | 978-80-87575-40-6 |
Počet strán: | 180 |
Typ tovaru: | Pevná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x275 mm |
Edícia: | Apetit speciál |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Vydanie: | 1 |
Edícia: | Edícia Apetit |
Viac o knihe Ako nakupovať a spracovávať mäso - Apetit špeciál (Kolektív)
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!