Polievky - edícia Apetit SK
od Kolektív z vydavateľstva BURDA Media 2000 2015
Polievky - edícia Apetit SK
od Kolektív z vydavateľstva BURDA Media 2000 2015
Autor: | Kolektív |
Vydavateľstvo: | BURDA Media 2000 |
Rok vydania: | 2015 |
EAN: | 9788087575338 |
ISBN: | 978-80-87575-33-8 |
Počet strán: | 164 |
Typ tovaru: | Pevná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x240 mm |
Edícia: | Apetit |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Vydanie: | 1 |
Edícia: | Edícia Apetit |
Viac o knihe Polievky - edícia Apetit SK (Kolektív)
Prvá kniha z edície Apetit, v slovenskom jazyku, vám ponúkne 168 strán preverených receptov. Prvá kuchárka, kde si svoju polievku vyberie naozaj každý - obsahuje všetko od najobyčajnejších receptov na zemiakovú polievku až po vybrané delikatesy z jedálnych lístkov luxusných reštaurácií.
168 strán starostlivo vybraných a redaktorkami Apetit vyskúšaných receptov je rozdelených do 7 kapitol:
Jedinečné & zásadné z celého sveta
Krémové & zeleninové
Husté & poctivé
Číre & ľahké
Studené & osviežujúce
Vývary & Zavarko.
V kapitole Jedinečné & zásadné nájdete všetky klasické české polievky, ktoré chutia ako leto u babičky. Druhá kapitola obsahuje najznámejšie svetové polievky, ktoré jednoducho musíte ochutnať - francúzsku cibuľačku,ruský boršč, slovenskú kapustnicu, balkánsku Corby, taliansku minestrone ... V sekcii krémov si na svoje prídu milovníci hladkých zeleninových polievok. Oddiel Husté & poctivé využijú tí, ktorí hľadajú niečo poriadne k večeri; naopak kapitola čírych & ľahkých polievok je určená všetkým, čo sa chcú rozohriať pred hlavným chodom. A studené ovocné a zeleninové polievky osviežia v sparnom lete.
Posledná kapitola obsahuje návod na ten najlepší hovädzí a kurací vývar, krok za krokom s množstvom praktických rád a tipov. Nájdete v nej klasické aj polozabudnuté recepty na rezance, halušky, knedličky, krutóny a ďalšie dobroty, ktoré si do polievok môžete pridávať.