TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar
od Eva Hudeková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2006
TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar
od Eva Hudeková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2006
Autor: | Eva Hudeková |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
Rok vydania: | 2006 |
EAN: | 9788080916435 |
ISBN: | 978-80-8091-643-5 |
Počet strán: | 80 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x298x5 mm |
Ročník: | 2. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | učebnice, školská a pedagogická literatúra |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar (Eva Hudeková)
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.
Doložka MŠ SR č. CD-2006-14295/30729-1:093