Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba, 3. časť
od A. Brandšteterová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2007
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba, 3. časť
od A. Brandšteterová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2007
Autor: | A. Brandšteterová |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
Rok vydania: | 2007 |
EAN: | 9788080916619 |
ISBN: | 978-80-8091-661-9 |
Počet strán: | 188 |
Typ tovaru: | Brožovaná bez prebalu |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 205 x 265 mm |
Ročník: | 2. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | Učebnice |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba, 3. časť (A. Brandšteterová)
Príbuzné produkty:
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba, 1. časť
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba, 2. časť
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba, 3. časť
POPIS PRODUKTU
Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Doložka MŠ SR č. 2021/9253:27-A2201 do 31.08.2026