Analytická chémia pre 1. ročník študijného odboru potravinárska výroba
od S. Loffayová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2004
Analytická chémia pre 1. ročník študijného odboru potravinárska výroba
od S. Loffayová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2004
Autor: | S. Loffayová |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
Rok vydania: | 2004 |
EAN: | 9788080916459 |
ISBN: | 978-80-8091-645-9 |
Počet strán: | 172 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 205 x 265 mm |
Ročník: | 1. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | Učebnice |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Analytická chémia pre 1. ročník študijného odboru potravinárska výroba (S. Loffayová)
Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce.
Schvaľovacia doložka MŠ SR č. 2021/9306:9-A2201 do 31.08.2026