TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár
od D. Máziková, K. Gara, A. Brandšteterová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA
TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár
od D. Máziková, K. Gara, A. Brandšteterová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA
Autor: | D. Máziková, K. Gara, A. Brandšteterová |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
EAN: | 9788080915933 |
ISBN: | 978-80-8091-593-3 |
Počet strán: | 128 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x298 mm |
Ročník: | 3. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | učebnice, školská a pedagogická literatúra |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO kuchár (D. Máziková, K. Gara, A. Brandšteterová)
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2019/10421:15-A1001