Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár
od Gabriela Dubová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2015
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár
od Gabriela Dubová z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2015
Autor: | Gabriela Dubová |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
Rok vydania: | 2015 |
EAN: | 9788080913847 |
ISBN: | 978-80-8091-384-7 |
Počet strán: | 136 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x298 mm |
Ročník: | 3. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | učebnice, školská a pedagogická literatúra |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár (Gabriela Dubová)
Schvaľovacia doložka MŠVVaŠ SR č. 2015-6803/13915:4-100C
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.
Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.