Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1
od Peter Huľo z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2014
Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1
od Peter Huľo z vydavateľstva Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. 2014
Autor: | Peter Huľo |
Vydavateľstvo: | Slovenské pedagogické nakladateľstvo - Mladé letá, s.r.o. |
Rok vydania: | 2014 |
EAN: | 9788010026074 |
ISBN: | 978-80-10-02607-4 |
Počet strán: | 136 |
Typ tovaru: | Brožovaná bez prebalu |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x295 mm |
Ročník: | Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | Učebnice, monografie, slovníky |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 (Peter Huľo)
Príbuzné produkty:
Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1
Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2
POPIS PRODUKTU
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.
Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.