Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Mäso, grilovanie

Najlepšie zabíjačkové špeciality

od Alexander Hlinovský z vydavateľstva Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. 2014 SK jazyk

Najlepšie zabíjačkové špeciality

od Alexander Hlinovský z vydavateľstva Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. 2014 SK jazyk

Autor: Alexander Hlinovský
Vydavateľstvo: Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o.
Rok vydania: 2014
Rok poslednej dotlače: január, 2015
EAN: 9788055610450
Počet strán: 96
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Rozmery: 200,0x248,0x0,0 mm
Žáner: Kuchárske knihy
Formát: A4
ISBN: 978-80-556-1045-0
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 7,86 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Najlepšie zabíjačkové špeciality (Alexander Hlinovský)

Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Trinast

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Najlepšie zabíjačkové špeciality (Alexander Hlinovský)