Najlepšie zabíjačkové špeciality
od Alexander Hlinovský z vydavateľstva Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. 2014
Najlepšie zabíjačkové špeciality
od Alexander Hlinovský z vydavateľstva Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. 2014
Autor: | Alexander Hlinovský |
Vydavateľstvo: | Vydavateľstvo SLOVART, s.r.o. |
Rok vydania: | 2014 |
Rok poslednej dotlače: | január, 2015 |
EAN: | 9788055610450 |
Počet strán: | 96 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 200,0x248,0x0,0 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A4 |
ISBN: | 978-80-556-1045-0 |
Viac o knihe Najlepšie zabíjačkové špeciality (Alexander Hlinovský)
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.