Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
02 / 44 633 762
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

od Kolektív autorov z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013 SK jazyk

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

od Kolektív autorov z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013 SK jazyk

Autor: Kolektív autorov
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2013
EAN: 9788055210865
Počet strán: 335
Typ tovaru: Pevná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 172x242 mm
Žáner: Poľnohosp., potravin., lesníct
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 15,87 €

Akcia: Diáre k nákupu nad 20 €

Viac informácií

Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu (Kolektív autorov)

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.Z obsahu:VŠEOBECNÁ ČASŤČlenenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvoduHodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravínNajdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvoduKOMODITNÁ ČASŤObilniny ako potravinárske surovinyMaloobjemové plodinyStrukoviny a výrobky z nichOlejniny a výrobky z nichZemiakyRepa cukrováOvocie a zeleninaPochutinySenzorická analýza surovín a potravín

Recenzie

Zatvoriť
Program Jošua
Utajeny osud

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu (Kolektív autorov)