Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
od Kolektív autorov z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
od Kolektív autorov z vydavateľstva Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013
Autor: | Kolektív autorov |
Vydavateľstvo: | Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre |
Rok vydania: | 2013 |
EAN: | 9788055210865 |
Počet strán: | 335 |
Typ tovaru: | Pevná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 172x242 mm |
Žáner: | Poľnohosp., potravin., lesníct |
Viac o knihe Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu (Kolektív autorov)
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.Z obsahu:VŠEOBECNÁ ČASŤČlenenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvoduHodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravínNajdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvoduKOMODITNÁ ČASŤObilniny ako potravinárske surovinyMaloobjemové plodinyStrukoviny a výrobky z nichOlejniny a výrobky z nichZemiakyRepa cukrováOvocie a zeleninaPochutinySenzorická analýza surovín a potravín