Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová Práca, s.r.o. 2014 SK jazyk

29,05 €
-25%

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová Práca, s.r.o. 2014 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová Práca, s.r.o.
Rok vydania: 2014
EAN: 9788089350490
ISBN: 978-80-89350-49-0
Počet strán: 1260
Typ tovaru: Viazané knihy
Jazyk: slovenský
Rozmery: 210x280 mm
Podtitul: receptúry pre 4 a 10 porcií
Žáner: kuchárske knihy, zdravá strava
Formát: A4
Vydanie: 1
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 10.7.2024
38,90 €*
-25%
Naša cena 29,05 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)

Kniha obsahuje autorizované receptúry spracované v súlade zo zásadami správnej výrobnej praxe, ktoré predpisuje Potravinový kódex Slovenskej republiky. Receptúry sú prispôsobené na použitie v domácnostiach, a to tak, že surovinové zloženie je upravené pre štyri a desať porcií, čím sa pri ich použití uľahčí prepočítavanie použitých surovín. V receptúrach sú množstvá uvádzané jednotne v gramoch. V prvej kolonke jednotlivých receptúr sa uvádzajú suroviny v hrubom stave, t. j. neopracovaná surovina a v druhej kolonke v očistenom a upravenom stave, pričom sú určené na ďalšie spracovanie či už studeným alebo tepelným spracovaním. Uvádzané sú aj straty tepelnou úpravou a konečný výsledok predstavuje hmotnosť hotového výrobku, komponentu, výrobku. Pre tento spôsob prípravy receptúr sme sa rozhodli aj z toho dôvodu, že často vieme, čo pre návštevu alebo aj vlastnú rodinu pripravíme, ale nevieme, aké množstvo jednotlivých surovín na to potrebujeme. Niektoré receptúry sú spracované aj pre šesť alebo viac osôb, najmä pri pečení 3,5 kg moriaka alebo 4 kg husi, z diviny 4 až 5 kg poľného zajaca, 2,5 kg srnčieho chrbta, z rýb 3 kg zubáča, kapra v celosti. Pre dobrú orientáciu uvádzame poradie jednotlivých kapitol, ktoré sú zostavené podľa medzinárodných gastronomických pravidiel.

Recenzie

Zatvoriť
Oflajner
Spev siren

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti (Konrád Kendík)