To najlepšie z hydiny
od Hana Sedláčková z vydavateľstva Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. júl, 2016
To najlepšie z hydiny
od Hana Sedláčková z vydavateľstva Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. júl, 2016
Autor: | Hana Sedláčková |
Vydavateľstvo: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
Rok vydania: | júl, 2016 |
EAN: | 9788073608163 |
Počet strán: | 192 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Druh tovaru: | Kniha |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 200,0x280,0x0,0 mm |
Edícia: | Ottova kuchařka |
ISBN: | 978-80-7360-816-3 |
Viac o knihe To najlepšie z hydiny (Hana Sedláčková)
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.
Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?