TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár
od Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009
TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár
od Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009
Autor: | Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
Rok vydania: | 2009 |
EAN: | 9788080915971 |
ISBN: | 978-80-8091-597-1 |
Počet strán: | 96 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x297 mm |
Ročník: | 2. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | učebnice, školská a pedagogická literatúra |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár (Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola)
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
Doložka MŠ SR č. 2017/2497:39-640A