Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Stredné školy Ostatné

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár

od Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009 SK jazyk

26,52 €
-15%

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár

od Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009 SK jazyk

Autor: Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA
Rok vydania: 2009
EAN: 9788080915971
ISBN: 978-80-8091-597-1
Počet strán: 96
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 210x297 mm
Ročník: 2. ročník SŠ, Odborné predmety
Predmet: Iné
Škola: Stredné školy
Žáner: učebnice, školská a pedagogická literatúra
Vydanie: 1
Tovar posielame do 5 pracovných dní
Objednajte dnes do 13:30 a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 11.2.2025
31,20 €*
-15%
Naša cena 26,52 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár (Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola)

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

 

Doložka MŠ SR č. 2017/2497:39-640A

Recenzie

Zatvoriť
Vraždoku
Diár Srdce ženy 2025

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO kuchár (Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola)