Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015
Autor: | Konrád Kendík |
Vydavateľstvo: | Nová práca, spol. s r.o. |
Rok vydania: | 2015 |
Rok poslednej dotlače: | apríl, 2024 |
EAN: | 9788089350438 |
ISBN: | 978-80-89350-43-8 |
Počet strán: | 750 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 215x306x52 mm |
Žáner: | kuchárske knihy, gastronómia |
Vydanie: | 2 |
Viac o knihe Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Konrád Kendík)
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.