Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015 SK jazyk

35,78 €
-25%

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2015 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca, spol. s r.o.
Rok vydania: 2015
Rok poslednej dotlače: apríl, 2024
EAN: 9788089350438
ISBN: 978-80-89350-43-8
Počet strán: 750
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Rozmery: 215x306x52 mm
Žáner: kuchárske knihy, gastronómia
Vydanie: 2
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 10.7.2024
47,90 €*
-25%
Naša cena 35,78 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Konrád Kendík)

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.

Recenzie

Zatvoriť
Oflajner
Spev siren

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování (Konrád Kendík)