Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Potravinárstvo, gastronómia

Nové receptúry a technológia pokrmov

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2012 SK jazyk

Nové receptúry a technológia pokrmov

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2012 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca, spol. s r.o.
Rok vydania: 2012
Rok poslednej dotlače: marec, 2015
EAN: 9788089350445
Počet strán: 1270
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, lesklá
Jazyk: slovenský
Rozmery: 220,0x306,0x0,0 mm
Žáner: Kuchárske knihy
Formát: A4
ISBN: 978-80-89350-44-5
Dostupnosť: Vypredané
Naša cena 40,29 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe Nové receptúry a technológia pokrmov (Konrád Kendík)

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
5,0 z 5 (1x)

Recenzie

Zatvoriť
Erika B. overený používateľ 01. september 2021
Kniha bola kúpená pre syna do školy, ale prekvapila aj mňa množstvom fundovaných informácií, receptami, pracovnými postupmi.
Oflajner
Spev siren

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Nové receptúry a technológia pokrmov (Konrád Kendík)