Nové receptúry a technológia pokrmov
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2012
Nové receptúry a technológia pokrmov
od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2012
Autor: | Konrád Kendík |
Vydavateľstvo: | Nová práca, spol. s r.o. |
Rok vydania: | 2012 |
Rok poslednej dotlače: | marec, 2015 |
EAN: | 9788089350445 |
Počet strán: | 1270 |
Typ tovaru: | Pevná väzba bez prebalu, lesklá |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 220,0x306,0x0,0 mm |
Žáner: | Kuchárske knihy |
Formát: | A4 |
ISBN: | 978-80-89350-44-5 |
Viac o knihe Nové receptúry a technológia pokrmov (Konrád Kendík)
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.