Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Učebnice, slovníky Stredné školy Ostatné

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár

od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009 SK jazyk

26,52 €
-15%

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár

od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009 SK jazyk

Autor: G. Sládečková
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA
Rok vydania: 2009
EAN: 9788080911621
ISBN: 978-80-8091-162-1
Počet strán: 168
Typ tovaru: Brožovaná väzba
Jazyk: slovenský
Rozmery: 210x297 mm
Ročník: 3. ročník SŠ, Odborné predmety
Predmet: Iné
Škola: Stredné školy
Žáner: učebnice, školská a pedagogická literatúra
Vydanie: 1
Tovar posielame do 5 pracovných dní
Objednajte dnes do 13:30 a tovar pravdepodobne odošleme v utorok 11.2.2025
31,20 €*
-15%
Naša cena 26,52 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu

Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár (G. Sládečková)

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.

 

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8987:9-A2201

Recenzie

Zatvoriť
Vianocna nadielka - DAN
Diár Srdce ženy 2025

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár (G. Sládečková)