TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár
od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009
TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár
od G. Sládečková z vydavateľstva EXPOL PEDAGOGIKA 2009
Autor: | G. Sládečková |
Vydavateľstvo: | EXPOL PEDAGOGIKA |
Rok vydania: | 2009 |
EAN: | 9788080911621 |
ISBN: | 978-80-8091-162-1 |
Počet strán: | 168 |
Typ tovaru: | Brožovaná väzba |
Jazyk: | slovenský |
Rozmery: | 210x297 mm |
Ročník: | 3. ročník SŠ, Odborné predmety |
Predmet: | Iné |
Škola: | Stredné školy |
Žáner: | učebnice, školská a pedagogická literatúra |
Vydanie: | 1 |
Viac o knihe TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár (G. Sládečková)
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.
Doložka MŠVVaŠ SR č. 2021/8987:9-A2201