Nákupný košík je prázdny.

Nakúpte za 49,00 € a máte dopravu ZDARMA
Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
Ešte nemáte účet? Zaregistrujte sa. Registráciou získate:

  nákup bez nutnosti vypĺňania údajov
  prehľad o stave objednávok
  vernostný program

Registrácia
info@preskoly.sk
Kategórie
  Knihy beletria Jedlá a nápoje Ostatné

Moderná kuchárka

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2009 SK jazyk

14,91 €
-25%

Moderná kuchárka

od Konrád Kendík z vydavateľstva Nová práca, spol. s r.o. 2009 SK jazyk

Autor: Konrád Kendík
Vydavateľstvo: Nová práca, spol. s r.o.
Rok vydania: 2009
EAN: 9788089350131
Počet strán: 598
Typ tovaru: Pevná väzba bez prebalu, matná
Jazyk: slovenský
Rozmery: 220x300x35 mm
Žáner: kuchárske knihy, zdravá strava
ISBN: 978-80-89350-13-1
Tovar posielame do 3 pracovných dní
Objednajte dnes a tovar pravdepodobne odošleme v stredu 10.7.2024
19,99 €*
-25%
Naša cena 14,91 €
Strážiť produkt Pridať do zoznamu
Túto knihu si môžete zakúpiť aj s 50 % cenovým zvýhodnením. Kniha má drobné nedostatky: poškrabaný obal. Cena zvýhodnenej knihy je 9,99 € a presnejšie informácie vrátane obrázkov tejto konkrétnej knihy sa dozviete tu.

Viac o knihe Moderná kuchárka (Konrád Kendík)

V deviatich častiach tejto knihy nájdete lákavé receptúry pokrmov skoro zo všetkých kontinentov. Ťažisko tvorí Európa, a jej krajiny, ktoré sú nám najbližšie a najvyhovujúcejšie, a to tak z hľadiska surovín, ako aj ich prípravy. V prvej časti sme upriamili pozornosť užívateľov na pôvod a správne využitie surovín, ktoré máme k dispozícii na prípravu každodennej potravy. Uviedli sme aj tabuľku, v ktorých ročných obdobiach sa na trh dostanú jednotlivé druhy zeleniny, šalátov a ovocia, a to napriek tomu, že trh je po celý rok zásobovaný pestrým sortimentom surovín. Netýka sa to zeleniny a ovocia, ale aj mäsa a mäsových výrobkov, napr. mäso zo zveriny a ryby môžeme konzumovať po celý rok. Z jatočných výrobkov sú to hlavne obľúbené zabíjačkové výrobky, ktorých príprava a konzumácia podľa starých zvyklostí bola viazaná výlučne na zimné mesiace. Ďalšie časti knihy sú rozdelené podľa gastronomického poradia, t. j. na predkrmy, polievky, vaječné, mäsité pokrmy, a to jatočné mäsá, hydina, zverina, ryby, zelenina. Nevynechali sme ani studenú kuchyňu, múčniky, dezerty a ďalšie pochúťky. Pri spracovaní receptúr sme mysleli aj na tých, ktorí dbajú o svoju líniu, tým, že pri každej receptúre sú uvedené ich energetické hodnoty v kilokalóriách a kilojouloch.

Recenzie

Zatvoriť
Výhody dyslexie
Spev siren

Naposledy prezerané Zrušiť históriu

Moderná kuchárka (Konrád Kendík)